Rami och Hysnije är ”Bästa grannen 2023”

”Bästa Grannen 2023” är korad. Hysnije och Rami Neziri uppvaktades på Alla Hjärtans dag med blommor, diplom och ett presentkort.

- Vi är jätteglada, både min fru och jag. Tack, tack, sa en mycket glad Rami, som ensam fick ta emot utmärkelsen när hustrun Hysnije blivit krasslig.

Som vanligt var konkurrensen hård bland alla som nominerats till Bästa Grannen. Hyresgästerna hos Varbergs Bostad är härliga människor som bryr sig om sina grannar och sitt boende. Därför hade juryn ett tufft arbete. Men till slut, i finalen, fanns bara Hysnije och Rami Neziri kvar.

Lisa Hermansson, som nominerat årets grannar till utmärkelsen, skrev så fint om sina vänliga grannar:

- Helt fantastiska grannar, som hela tiden visar att de bryr sig om oss!

Lisa och hennes man Robin, samt barnen Jack, 10 och Elna, 7 är glada att de lärt känna Hysnije och Rami. Kanske speciellt barnen:

- Ja, vi bor i var sin trappuppgång här på Magistervägen, men eftersom vi och barnen alltid är ute på den gemensamma gården, lärde vi känna varandra där. Barnen har nu för vana att klockan 10.00 varje lördag komma hem till Hysnije och Rami för att få godis. Och vi är alla alltid välkomna hos dem. Känns skönt med någon som bryr sig så.

Rami Neziri skrattar glatt när han förstår hur uppskattad han och hans hustru är:

- Jag tycker det är självklart att man ska vara en bra granne. Själva trivs vi mycket bra här och vi har nu bott här i snart 15 år. Det finns många fina grannar och Jack och Elna är vi ju bästa kompisar med.

- Så tack så jättemycket för denna utmärkelse. Nu ska vi hitta en dag när vi kan gå ut och fira tillsammans, sa en sprudlande glad Rami Neziri, när Varbergs Bostads Beatrice Gunnarsson uppvaktade paret.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter