Varbergs Bostads monter blev en uppskattad oas under nationaldagsfirandet

Nationaldagsfirare i alla åldrar strömmade till Societetsparken den 6:e juni. Och i Varbergs Bostads monter, en oas i solskenet, stannade många till:

- Vi bjöd på vatten och skugga och sålde honung till den som ville ha. Det var mycket lyckat, sammanfattade Varbergs Bostads Beatrice Gunnarsson.

Allra mest lyckat var ändå som vanligt ansiktsmålningen, som barnen stod i lång kö för att få. Efter den pampiga inledningen på torget med bland annat flagghissning, tal och parad samlades många förväntansfulla barn vid Varbergs Bostads monter i Societetsparken, för att få pryda sina ansikten med fantastiska mönster.

- Det här är enormt populärt! Och vi kan lova att missade man chansen den här gången blir det flera tillfällen under våra andra event i sommar, sa Beatrice.

Förutom ansiktsmålning kunde barnen hålla i gång med både kubb och kepplastavar, som Team Varbergs bostad, idag förstärkt av Erica Ericsson, lockade med. Och för de som inte orkade leka fanns 20 beachstolar att vila sig i medan man lyssnade på musikunderhållningen från olika artister i parken, eller bara umgicks med familj och vänner.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter