Grillpartyn när nya uteplatserna invigdes

Nu har de nya uteplatserna på Träslövsvägens och Fogdevägens trygghetsboenden officiellt invigts – med var sitt uppskattat grillpartaj!

- Vi hade jättetrevligt och alla var nöjda, konstaterade Ing-Marie, trygghetsvärdinna på Fogdevägen.

Först med invigningen av uteplatsen på Träslövsvägen var trygghetsvärdinnan Liselott Petersson. Det blev några trevliga timmar med grillad korv, kaffe och en härlig rabarber-hallonkaka som värdinnan bakat själv. På hyresgästernas uteplats finns nu bland annat en grill att använda när man så önskar.

Fogdevägens uteplats har snyggats upp med bland annat nya bord och stolar och det firades med grillad korv och potatissallad. Eminent grillare var vår egen reparatör Jörgen Karlsson.

Uteplatsen har också försetts med ett antal pallkragar, för här har Ing-Marie, med sitt mycket stora trädgårds- och odlingsintresse, visat vad hon kan.

- Vi har nu sex pallkragar plus ett antal krukor. Här finns vinbärs och blåbärsbuskar, tomater, paprika, purjolök, en massa örter och mycket mer!

Hyresgästerna kan nu skörda själva eller ta med skott och frön till egna odlingar. Vattningen turas man om med.

På onsdag nästa vecka firas midsommaren med sill och potatis på Fogdevägen. Det hann hyresgästerna på Träslövsvägen med redan denna vecka. Glada dagar på de nya, fina uteplatserna!

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter