En båt på öppet hav.

 

Vinn en seglats med Galten!

Seglatserna med Galten – den 14 meter vackra kopian av ett vikingaskepp, som har sin speciella tilläggsplats i Varbergs hamn – har blivit ett efterlängtat inslag i de sommarevenemang som Varbergs Bostad erbjuder sina hyresgäster. Tidigare års seglatser har blivit en riktig succé och besättningen ombord trivdes som fisken i vattnet.

Därför kommer vi även i år att erbjuda våra hyresgäster möjlighet att komma ut på en tur med Galten. Och i år planerar vi hela tre härliga seglatser med tio platser på vardera tur. Seglatsen avslutas givetvis med en sedvanlig kräftskiva när vi kommit i land.

Seglatserna kommer att äga rum den 4 och 11 juli, samt 1 augusti. Datumen kan dock komma att ändras beroende på väderlek. Erfarna seglare finns med och tar väl hand om den extra besättningen.

Tävla om en plats på Galten!

Allt du behöver göra är att svara rätt på följande fråga:

"Galtabäcksskeppet är ett gediget bygge, helt i trä, precis som det var en gång på 1100-talet när originalet byggdes. Men vilket träslag handlar det om?"

Skicka svaret till galten@varbergsbostad.se senast den 29 juni. Skriv svaret i ämnesraden.

Rätt svar och först till kvarn ger en plats ombord. Ange vilket eller vilka datum (4 juli, 11 juli samt 1 augusti) du har möjlighet att delta. En seglats per kontraktsinnehavare gäller. Glöm inte namn, adress och telefonnummer. Lycka till!

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter