Lyckat styrkepass - nya tag inom kort!

Styrkepromenaden regnade in, men programmet kördes igenom inomhus och det blev riktigt lyckat:

- Enkla och bra rörelser. Vi blev riktigt svettiga, sa motionären Ros-Marie Svärdeborg, som välkomnar nyheten att Varbergs Bostad och Varberg in Motion ordnar en ny styrkepromenad inom kort.

Styrkepromenaden fick alltså justeras till en rad övningar, men utan promenad. Det tänkta upplägget handlade om att promenera i lagom tempo, efter egen förmåga och sen stanna till på utvalda platser för att göra några olika styrkeövningar. Allt anpassat efter kroppsvikt och kondition. Något för alla åldrar och förutsättningar.

Men regnet öste ner denna dag så aktiviteten hölls inomhus. En av deltagarna, Ros-Marie Svärdeborg, var ändå klart positiv:

- Jag spelar annars bordtennis och jag är mycket ute och går. Det här tyckte jag lät spännande och det var det också. Trots att vi inte gick blev vi ändå svettiga.

Tillsammans med Sandra Molvig på Varberg in motion beslöt Varbergs Bostad att arrangera ännu en styrkepromenad inom kort. Ros-Marie Svärdeborg gillade upplägget av styrkepromenaden och kommer, om hon har möjlighet, att hänga med igen. Hon skrattade gott åt en av övningarna:

- Ja, den påminde mig om att kavla deg. Det har jag gjort mycket under mitt arbete hos Gööks bageri i Tvååker!

Håll utkik efter nytt datum under "Evenemang" på vår hemsida samt på våra sociala medier.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter