Härlig familjedag i värmen på Brunnsberg

Årets sista familjedag blev en härlig dag i perfekt väder. Loppis, hoppborg, Bivar – ja, allt var där och alla var på plats på Brunnsberg och hade kul:

- Jättetrevlig dag, tyckte Madelaeine och Henke Holmström, som speciellt uppskattade tipspromenaden.

Till stora ängen på Brunnsberg kom en jämn ström av besökare till en laddad familjedag. Det fanns något för alla åldrar. Ville man inte fynda på loppsen, så kunde man klämma en varm korv eller gå en tipspromenad.

- Tipspromenaden var kul med frågor om Varbergs Bostad och om staden. Man får en chans att tänka efter. Det är ju så lätt att glömma, sa Madelaeine, som ändå ägnade sig en hel del åt streetloppisen:

- Jag går inte så mycket på loppisar, men här gjorde jag en del fynd faktiskt, som en kjol med lite retrostil, fina servetter och ett brett läderbälte. Jag lyckades faktiskt också pruta en del! Annars är det ju så trevligt att på en sådan här dag bara gå omkring och träffa grannar och vänner som man kanske inte ser så ofta, tyckte Madelaeine och Henrik som ser fram emot liknande dagar nästa år.

Team Varbergs Bostad var naturligtvis på plats med ett gäng glada medarbetare och gjorde som vanligt ett mycket bra jobb och fick alla att trivas och ha det kul. En som verkligen fick alla att trivas var maskoten Bivar, som med godisregn och skutt och surr lockade fram skratt och jubel hos de allra yngsta.

En lyckad dag helt enkelt!

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter