Trevlig höstsupé på Fogdevägens trygghetsboende

Förra veckan var det dags för den första av tre höstsupéer på Varbergs Bostads trygghetboenden. Det blev mycket lyckat:

- Väldigt trevligt! Allt smakade jättegott, sade Stellan Todelius, som bara bott fem veckor på Fogdevägen och trivs alldeles utmärkt.

Trygghetsvärdinnorna Liselotte Pettersson och Ing-Mari Bergman tyckte det var dags att lyxa till det lite, nu när hösten är klart på gång och dagarna blir allt mörkare. De bestämde sig för att satsa på en höstsupé, en trerätters på alla tre trygghetsboendena. Fogdevägen i Tvååker var först ut, Håsten den 7 oktober och Träslövsvägen den 13 oktober. Inbjudan har redan gått ut.

Och responsen var imponerande redan från start. 14 hyresgäster satte sig vid det dukade bordet. Där det bjöds jordärtskockssoppa med baconcrisp som förrätt, högrevsgryta med potatis och rotselleripure till efterrätt och härlig äppelkaka med vispad grädde till dessert.

Och Stellan Todelius, som var entusiastisk deltagare i supén tillsammans med hustrun Ann-Sofie, var helnöjd:

- Det var mycket lyckat. Våra värdinnor är väldigt duktiga. Även om vi bara bott här kort tid, uppskattar vi alla sammankomster, som de anordnar. Ja, här är toppen, tycker både Ann-Sofie och jag. Nu ska vi titta på boule. Snart spelar vi också!

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter