Nu blir Mina sidor ännu bättre

Den 18 oktober lanserar vi nya förbättrade Mina sidor på varbergsbostad.se. Det innebär att det blir ännu enklare för dig som bor eller söker bostad hos oss att nå information och hantera dina ärenden direkt i mobilen eller på surfplattan.

Ny och förbättrad funktionalitet

På Mina sidor hittar du information om ditt boende, betalningar och avtal. Du kan även anmäla intresse för lediga lägenheter, fordonsplatser och förråd, ta del av visningsinformation och signera avtal när du blir aktuell för en lägenhet, samt registrera din felanmälan.

Nu uppgraderar vi till en ny och ännu bättre mobilanpassad version som gör det enklare för dig som hyresgäst och bostadssökande.

  • All information och samtliga funktioner finns tillgängliga i din mobiltelefon eller på surfplattan. Du kan därför hantera och utföra dina ärenden när och var du än befinner dig.
  • Ännu enklare att registrera felanmälan och ta emot meddelanden från Varbergs Bostad. Det innebär smidigare ärendehantering och dialog mellan dig som hyresgäst och oss.
  • Snabb och tillgänglig information avseende eventuella driftstörningar samt övriga nyheter och utskick från Varbergs Bostad.
  • Ange önskemål om område, bostadsyta eller månadshyra och få tips via e-post när en lägenhet som överensstämmer med din profil blir ledig. Har du tidigare fyllt i dina önskemål, behöver du uppdatera dessa i nya Mina sidor.

Stängt för uppgradering

Under perioden 13–17 oktober kommer du tyvärr inte att kunna logga in på Mina sidor på grund av arbetet med uppgraderingen. Du kommer därmed inte att kunna göra felanmälningar samt se och anmäla intresse till lediga lägenheter, fordonsplatser och förråd. Vi hänvisar akuta fel till vår Felanmälan på telefon 0340-69 75 00.

Logga in med Mobilt Bank ID

Inloggning till nya Mina sidor sker med Mobilt Bank ID. Om du saknar ett Mobilt Bank ID ber vi dig att kontakta oss på uthyrning@varbergsbostad.se eller telefon 0340-69 75 00 efter den 18 oktober.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter