Sommarjobba hos oss!

Har du fyllt 16 år? Är du taggad på att jobba utomhus i sol, regn och fågelsång? Bra – då är det just dig vi letar efter! Kom på audition och berätta om dig själv och varför just du är rätt person för sommarjobbet hos Varbergs största hyresvärd.

Under fyra sommarveckor erbjuder vi ett roligt jobb som är lika omväxlande som sommarvädret i Varberg. Vissa dagar får du göra fint i rabatter och planteringar, andra dagar blir det målning och oljning eller annat underhållsarbete av våra fastigheter. Kanske får du prova på att jobba tillsammans med våra snickare och reparatörer?

När kan du jobba?

Det finns två jobbperioder att välja på. Antingen vecka 25 till vecka 28 eller från vecka 29 till vecka 32. Du kan endast välja att söka en period. Arbetstiden är vardagar klockan 07.00–16.00 och följer Arbetsmiljöverkets riktlinjer för ungdomar.

Vad är lönen?

Du får timlön inklusive semesterersättning enligt kollektivavtal med Fastighetsanställdas förbund.

Vem söker vi?

Du har fyllt eller fyller 16 år under sommaren och behöver inte ha någon tidigare erfarenhet, men det är bra om du gillar fysiskt arbete utomhus. Tänk på att du inte får ha något annat arbete under tiden som du är anställd hos oss.

Var, när och hur går en audition till?

En sommarjobbsaudition är som ett kul mingel med speed-dating. Du tar en nummerlapp och när det är din tur får du chansen att berätta om dig själv och svara på några korta frågor under en intervju.

Vi ses på vårt kontor på Håstens torg 7 den 2 mars klockan 10.00–13.00.

Skriftlig ansökan

Om du inte kan komma på vår audition, så skicka in en skriftlig ansökan. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter