Kärlek, musikal och rock’n’roll: Åsa och Ulf är All shooked up!

Elvis Presleys kända hits, proffsig dans och en kärlekshistoria som går rakt in i hjärtat. Den 37:e upplagan av PS-Musikalen gör succé på Varbergs teater just nu. Åsa Gilbertson är en av vinnarna i vår tävling av biljetter till föreställningen All shook up. I helgen var det showtime!

– Ja, det var succé redan från början för oss. Min make Ulf och jag bjöds på snittar och dryck i en vip-lounge när vi kom – sådant är vi ju inte så vana vid precis. Jättetrevligt! Och varbergsungdomarna var så duktiga och spred en fantastisk glädje och energi från scen. 17-18-19 år gamla och redan så proffsiga, säger Åsa. Tänk vilka stjärnor vi har i vår stad!

Kärleksfullt och roligt

All shook up är skriven av Joe DiPietro och utspelar sig någonstans i mellanvästern på 1950-talet. En amerikansk så kallad jukebox-musikal med 25 rocklåtar av Elvis Presley. Love me tender finns givetvis med – det här är en vacker kärlekshistoria. Som också innehåller en hel del humor, revolt och rock’n’roll.

– Den coola killen kommer till byn och är full av dans och liv, något som byborna inte är så vana vid. Han blir kär i någon som är förälskad i någon annan. Ett klassiskt kärleksdrama ackompanjerat av sång, musik och dans. Efter några spännande vändpunkter, så kan jag ändå avslöja för att det slutade lyckligt. Som livet i stort, det brukar bli bra till slut. Det var medryckande och roligt och med stor inlevelse från ungdomarna. Se musikalen om ni får chansen! Och tack för en underbar kväll, hälsar hyresgästen och musikalfantasten Åsa Gilbertson.

Att tävla ut biljetter till olika fritidsaktiviteter är ett sätt att skapa ett mervärde för våra hyresgäster och sätta lite guldkant på vardagen, samtidigt som vi stödjer de lokala ungdomarna och eventen.

Så här motiverade Åsa sin vinst i utlottningen av biljetter:
"Nu vill vi gå på musik
Som spelas av en ensemble som är unik
Det är elever som framför musik av Elvis
Som är känd för att skaka på sin pelvis
Musik som passar människor av olika år
Elvis har verkligen lämnat outplåniga spår
Så tanka bilen på närmsta tapp
Ta plats i salongen och lyssna på All shook up!!"

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter