Succé: Kramkalas och regnbågsfjärilar på Håstens Torgdag

Solen sken, vår maskot Bivar var på strålande humör och torget fylldes av glada barn och deras föräldrar. Uppåt sexhundra personer besökte Håstens Torgdag som bjöd på hinderbana, studsig hoppborg, ballongkreatör som gjorde skojiga figurer och en omåttligt populär ansiktsmålning.

Mamma Albana och hennes tre döttrar hade en härlig eftermiddag tillsammans:
– Det blev en härlig dag, både för mig och flickorna! Jag hämtade barnen direkt efter jobb och skola för att åka till torget. Vi har blivit bjudna på korv och bröd, sedan fick tjejerna leka och busa. Dorela som är 11 år hoppade i den roliga hoppborgen. Tiara som är 9 år och lilla Adora som är 2,5 år tyckte att det var fint att få ansiktsmålningar och leka och kramas med Varbergs Bostads Bivar. Vi åt glass och bara njöt i eftermiddagssolen.

Barnens favorit

Som vanligt när Bivar dyker upp blir det kramkalas och många high five med alla barn, ansiktsmålarna Carolina och Anja hade också fullt upp med att göra glada ansikten färgglada. Kön tog aldrig slut!
– Jag skulle tro att vi gjort säkert hundra ansiktsmålningar idag. Regnbågsfjärilar, enhörningar, blommor, fotbollsmotiv och så några med inspiration av Spindelmannen. Vi har haft jättekul, säger Carolina.

Håstens Torgdag arrangeras för tredje året i rad med Coops Hamid Avdic i spetsen:
– Anledningen till att vi startade evenemanget var att vi ville fylla torget med liv och göra något kul för alla barn och vuxna i området. Det har blivit en succé tycker jag, med hjälp av våra samarbetspartners.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter