Familjefest vid havet - Apple Bay Day trotsade vädergudarna

Friska vindar och regntunga moln hindrade inte besökarna när Apple Bay Day gjorde nationaldagen till en riktig familjefest. Vi på Varbergs Bostad var på plats och erbjöd skönt loungehäng och fartfyllda aktiviteter direkt vid stranden.

- Att ha ett event vid stranden är svårslaget. Havet och våra fantastiska stränder är hjärtat av Varberg, så var passar det bättre att träffa invånare och hyresgäster än här säger Beatrice Gunnarsson, marknadskoordinator. Vi är också glada att kunna erbjuda familjer aktiviteter som är kostnadsfria så att alla kan prova på och njuta av dagen tillsammans, fortsätter Beatrice.

Och det blev verkligen en dag för att njuta och umgås med familjen! Ett hundratal barn fick fina ansiktsmålningar och att klä sig i en luftfylld ballongdräkt var omåttligt populärt – köerna till Bubble Balls ringlade långa. Maskoten Bivar hann med massor kramar och honungsburkarna gick snabbt åt då många ville prova vår egenodlade honung.

Under hela dagen fanns flera prova på-sporter och uppvisningar i beachhandboll och beachwrestling. När artisten Jacqline intog den stora scenen vid 14-tiden öppnade sig himlen, men det hindrade varken publiken eller familjerna som tappert fortsatte köa till ansiktsmålningen. Lagom till nästa artist klev upp på scenen, Medina, sprack molnen upp, solen tittade fram och Apelviken visade sig från sin allra bästa sommarsida.

Tack till alla er som deltog och gjorde dagen minnesvärd! Håll utkik efter våra kommande
event – vi ser fram emot fler trevliga stunder tillsammans.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter