Mejla oss:
info@varbergsbostad.se
Frågor & svar:
Vanliga frågor till Varbergs Bostad »
Skicka brev till oss:
Varbergs Bostad, Box 83
432 22 Varberg

Mina sidor:
Felanmälan »

Besök oss:
Besöksadresser och öppettider »

Ring oss: 0340 - 69 75 00

Facebook:
Varbergs Bostad på facebook » 

Vi vill bli ännu bättre:
Tyck till om Varbergs Bostad »
   

Sök här:

Logga in

För att göra intresseanmälningar, felanmälan eller komma åt Mina sidor måste du vara inloggad.

Registrera dig
Glömt lösenord

Tyvärr gick det inte att logga in, vänligen kontrollera att du har angivit rätt användarnamn och lösenord.
Stäng meny

Lägesinformation

På denna sida ska vi fortlöpande lägga upp information om bygget som pågår på Västra Sörse. Vi tänker oss att du som bor i området här ska kunna följa vad som sker. Händer något som påverkar dig mer? Till exempel en vattenavstängning så får du även i fortsättningen information i din brevlåda

20171101

Byggandet av de elva nya hus som ska uppföras på Västra Sörse har inte startat ännu men det pågår ändå en hel del aktiviteter. Det fotas och diskuteras och det betyder att det rör sig en del folk i området. Entreprenörerna diskuterar var saker ska placeras under byggtiden, var avspärrningarna ska vara för att allt ska fungera så bra som möjligt och för att de inte ska påverka dig som hyresgäst mer än nödvändigt.


Arbetet pågår för fullt med de nya parkeringarna samt belysningen utefter Lektors- och Magistervägen. Uthyrning av platserna kommer att ske via webben och det är vår uthyrning som kommer att ha hand om detta. Håll utkik på vår hemsida för information om när uthyrningen startar.

I januari är tanken att det ska genomföras marksprängningar för de husen där garagen ska ligga under mark. Mer information om det kommer när vi har en tidplan.
Det är kanske lite tidigt att tala om julen, men vi vill ändå berätta att då ska det vara julefrid. Inga arbeten kommer att pågå under juldagarna.

 

Start