Mejla oss:
info@varbergsbostad.se
Frågor & svar:
Vanliga frågor till Varbergs Bostad »
Skicka brev till oss:
Varbergs Bostad, Box 83
432 22 Varberg

Mina sidor:
Felanmälan »

Besök oss:
Besöksadresser och öppettider »

Ring oss: 0340 - 69 75 00

Facebook:
Varbergs Bostad på facebook » 

Vi vill bli ännu bättre:
Tyck till om Varbergs Bostad »
   

Sök här:

Logga in

För att göra intresseanmälningar, felanmälan eller komma åt Mina sidor måste du vara inloggad.

Registrera dig
Glömt lösenord

Tyvärr gick det inte att logga in, vänligen kontrollera att du har angivit rätt användarnamn och lösenord.
Stäng meny

Vi sköter vardagens måsten!

På Håstens Terrasser erbjuder vi dig ett lättskött boende, där du slipper måsten som både snöskottning och gräsklippning. Istället får du möjlighet att göra precis vad du vill med din tid – kanske umgås med vänner, grannar eller familj? Här får du ett hem med hög kvalitet i en helt ny hyresrätt, utan måsten och dessutom utan att behöva binda ditt kapital.

Hög servicegrad och välskötta fastigheter är nödvändigt för att kunna erbjuda dig som ett tryggt, attraktivt och bekvämt boende. Därför är vi på Varbergs Bostad måna om att ta väl hand om både dig som hyresgäst och våra hus. Vi tar hand om underhåll och service av både lägenheter och närmiljö, så att du kan koppla av och njuta av livet. Allt för att du ska få mer tid att göra det som just du tycker bäst om.

Vårt mål är att alltid erbjuda våra hyresgäster bästa tänkbara service. Oavsett om det gäller tillgänglighet, underhåll eller bemötande – vår strävan är att du som hyresgäst ska få en så smidig, bekymmersfri och trevlig vardag som möjligt. Varberg är mångas hem och vårt jobb är att se till att du också känner dig hemma här!

Start