Mejla oss:
info@varbergsbostad.se
Frågor & svar:
Vanliga frågor till Varbergs Bostad »
Skicka brev till oss:
Varbergs Bostad, Box 83
432 22 Varberg

Mina sidor:
Felanmälan »

Besök oss:
Besöksadresser och öppettider »

Ring oss: 0340 - 69 75 00

Facebook:
Varbergs Bostad på facebook » 

Vi vill bli ännu bättre:
Tyck till om Varbergs Bostad »
   

Sök här:

Logga in

För att göra intresseanmälningar, felanmälan eller komma åt Mina sidor måste du vara inloggad.

Registrera dig
Glömt lösenord

Tyvärr gick det inte att logga in, vänligen kontrollera att du har angivit rätt användarnamn och lösenord.
Stäng meny

Ett tryggt och toppmodernt boende

Våra trygghetsboende på Håstens Terrasser är något utöver det vanliga. De nya lägenheterna finns som välplanerade ettor och tvåor från 40 till 64 kvadratmeter. Här finns alla bekvämligheter på plats redan när du flyttar in.

Samtliga trygghetslägenheter karaktäriseras av ett modernt formspråk, med ljusa och vackra naturmaterial samt hög standard. Inredningen är vald med omsorg och alla rum har ljusa väggar och ekparkett. Köket är fullutrustat med stilrena luckor och vitvaror, samt diskmaskin och micro. Det helkaklade badrummet är praktiskt med en rymlig dusch och kan utrustas med tvättmaskin och torktumlare, som tillval, om så önskas.

Håstens Terrasser genomsyras av funktionalitet och tillgänglighet; både inne i och utanför din lägenhet. Allmänna utrymmen som entréer, trapphus, förråd, tvättstuga och uteplatser är anpassade för maximal tillgänglighet, med breda öppningar och minimala nivåskillnader, samt hissar till varje våningsplan.

På de stora, gemensamma terrasserna finns alla förutsättningar för socialt umgänge grannar emellan. Med möjlighet till både trevliga pratstunder och härliga middagar i solnedgången kan det inte bli så mycket bättre. 

Start