Mejla oss:
info@varbergsbostad.se
Frågor & svar:
Vanliga frågor till Varbergs Bostad »
Skicka brev till oss:
Varbergs Bostad, Box 83
432 22 Varberg

Mina sidor:
Felanmälan »

Besök oss:
Besöksadresser och öppettider »

Ring oss: 0340 - 69 75 00

Facebook:
Varbergs Bostad på facebook » 

Vi vill bli ännu bättre:
Tyck till om Varbergs Bostad »
   

Sök här:

Logga in

För att göra intresseanmälningar, felanmälan eller komma åt Mina sidor måste du vara inloggad.

Registrera dig
Glömt lösenord

Tyvärr gick det inte att logga in, vänligen kontrollera att du har angivit rätt användarnamn och lösenord.
Stäng meny

Senaste nytt på Västra Sörse!

På denna sida kommer vi fortlöpande att informera om nyproduktionen på Västra Sörse. Här kommer du att kunna följa hela processen fram till inflyttning via våra lägesrapporter.

20180108
I dagarna håller arbetsplatsen på att etableras, det vill säga de bodar och containrar bygget behöver för sitt arbete kommer på plats. Redan nu har arbetsplatsen hägnats in. Den provisoriska vägen in till bygget är borttagen så nu sker trafiken direkt in till arbetsplatsen från Södra vägen.

Sprängningsarbetena som ska se till att garage kan byggas under några av husen utefter Södra vägen startar i dagarna. När sprängningar sker kommer biltrafiken att påverkas i området detta kan ske ibland flera gånger under dagen. Sprängningsarbetena kommer att pågå en stor del av vintern/våren. Vi förstår att det ibland kan kännas jobbigt, men det är nödvändigt för att vi ska kunna få tillräckligt med parkeringar i området. 
Du vet väl att du kan följa bygget via webbkameran!
Gå in på vår hemsida under rubriken Vi bygger nytt/ Västra Sörse och klicka på webbkamera. Där kan du se vad som händer just nu.

20171128
Arbetet med parkeringarna är nu klar. Du som är intresserad av att hyra en parkering måste vara anmäld i fordonskön och söka lediga parkeringar via webben.
Rivningen av garagen startade vecka 48 och då vid områdeskontoret. Rivning av samtliga garage beräknas vara klar inom tre veckor.

Du kanske tycker att de belysningsstolpar som sätts upp ser gamla och tråkiga ut. Var bara lugn, nya stolpar är beställda och så snart de levereras kommer de gamla att bytas ut. Vi vill ju att det ska bli fint i området. 

Där parkeringarna är anlagda finns idag en del öppen jord. När våren kommer och vädret tillåter ska gräsfrön spridas. Det måste vara minst 5 plusgrader, även på natten, för att fröna ska gro. Annars ruttnar de bara. För att det ska bli extra fint i området och för att det ska hålla sig fint ska det istället för linjerade parkeringsrutor läggas gatsten. Det arbetet ska också utföras till våren.

20171101
Byggandet av de elva nya hus som ska uppföras på Västra Sörse har inte startat ännu men det pågår ändå en hel del aktiviteter. Det fotas och diskuteras och det betyder att det rör sig en del folk i området. Entreprenörerna diskuterar var saker ska placeras under byggtiden, var avspärrningarna ska vara för att allt ska fungera så bra som möjligt och för att de inte ska påverka dig som hyresgäst mer än nödvändigt.

Arbetet pågår för fullt med de nya parkeringarna samt belysningen utefter Lektors- och Magistervägen. Uthyrning av platserna kommer att ske via webben och det är vår uthyrning som kommer att ha hand om detta. Håll utkik på vår hemsida för information om när uthyrningen startar.

I januari är tanken att det ska genomföras marksprängningar för de husen där garagen ska ligga under mark. Mer information om det kommer när vi har en tidplan.
Det är kanske lite tidigt att tala om julen, men vi vill ändå berätta att då ska det vara julefrid. Inga arbeten kommer att pågå under juldagarna.

 

Start