Breared - VarbergBostad
Mejla oss:
info@varbergsbostad.se
Frågor & svar:
Vanliga frågor till Varbergs Bostad »
Skicka brev till oss:
Varbergs Bostad, Box 83
432 22 Varberg

Mina sidor:
Felanmälan »

Besök oss:
Besöksadresser och öppettider »

Ring oss: 0340 - 69 75 00

Facebook:
Varbergs Bostad på facebook » 

Vi vill bli ännu bättre:
Tyck till om Varbergs Bostad »
  Nyhetsbrev:
Prenumerera på nyheter

Sök här:

Logga in

För att göra intresseanmälningar, felanmälan eller komma åt Mina sidor måste du vara inloggad.

Registrera dig
Glömt lösenord

Stäng meny

Breared

Breared är ett trivsamt bostadsområde med närhet till vackra naturområden och endast 3 km in till Varbergs centrum. För den som tycker om att cykla finns det fina cykelvägar ner till centrum eller varför inte ta en behaglig promenad? Möjligheterna är många och det finns givetvis även goda bussförbindelser in till centrum. Breared, med närhet till både natur och centrum, är ett bostadsområde med fördelar som passar alla åldrar och intressen.

I Breared har Varbergs Bostad totalt 167 lägenheter av hög standard och bostadsområdet består av tre toppmoderna kvarter. Kvarteren Jorden och Rullstenen är kooperativa hyresrätter, vilket innebär att hyresgästerna hyr sin bostad av en förening som de själva är medlemmar i. Till denna förening betalar de boende en upplåtelseinsats som gör att hyran kan hållas på en lägre nivå. Förutom de kooperativa hyresrätterna finns även traditionella hyresrätter i kvarter Sanden.

Oavsett om du väljer att bo i en kooperativ hyresrätt eller i en traditionell hyresrätt är komfort såväl som standard på boendet hög. Det finns både radhus och höghus vilket skapar en gemytlig känsla. Höghusen har dessutom en enastående utsikt över hav och landsbygd. I Breared finns det en stormarknad, biltvätt, en vårdcentral, ett apotek och ett systembolag.

Fritid och motion
För den som tycker om att motionera finns åtskilliga möjligheter på Breared. Alldeles i närheten finns ett elljusspår för den som antingen vill ta en behaglig promenad eller en stärkande springtur. För den som intresserar sig för andra sportaktiviteter finns Påskbergsvallens fotbollsanläggning i närheten och likaså inomhushallar för pingis, tennis, innebandy, handboll, volleyboll och bowling.

Förskola/skolor
I Breared finns det dagis, öppna förskolor samt skolor från 6-årsverksamhet till högstadium - allt på bekvämt gångavstånd.

Uthyrningsstatistik

Storlek Antal lgh Kortast söktid Snitt söktid Sökande per lgh
1 Rum 1 st75 mån75 mån103 st
2 Rum 2 st101 mån136 mån95 st
3 Rum 1 st199 mån199 mån268 st
4 Rum 1 st233 mån233 mån287 st
Baserad på de senaste 12 månaderna. Uppdaterad 2020-10-05
Start