Västgötagatan 45A, 125A och 209A - VarbergBostad
Mejla oss:
info@varbergsbostad.se
Frågor & svar:
Vanliga frågor till Varbergs Bostad »
Skicka brev till oss:
Varbergs Bostad, Box 83
432 22 Varberg

Mina sidor:
Felanmälan »

Besök oss:
Besöksadresser och öppettider »

Ring oss: 0340 - 69 75 00

Facebook:
Varbergs Bostad på facebook » 

Vi vill bli ännu bättre:
Tyck till om Varbergs Bostad »
  Nyhetsbrev:
Prenumerera på nyheter

Sök här:

Logga in

För att göra intresseanmälningar, felanmälan eller komma åt Mina sidor måste du vara inloggad.

Registrera dig
Glömt lösenord

Stäng meny

Västgötagatan 45A, 125A och 209A

En idyll. Det är den bästa beskrivningen av Håsten och Västgötagatan. Området är en stad i staden – i en låghusbebyggelse där du har nära till allt som vårt attraktiva Varberg har att erbjuda.

Våra 48 nybyggda lägenheter på Västgötagatan är fördelade på tre tvåvåningshus, omgivna av grönytor och mysiga mötesplatser. Lägenheterna är moderna och yteffektiva ettor och tvåor på 35 respektive 45 kvm.

Hela området är bilfritt – men det är aldrig långt till p-platserna. Här bor du nära havet, en underbar natur och ett varierat serviceutbud med bland annat restaurang, livsmedelsbutik, apotek och vårdcentral på bekvämt gångavstånd. Dessutom är det nära till olika idrottsanläggningar. På Håstens Torg finns numera också Varbergs Bostads nya kontor, där du kan utföra alla dina ärenden på en och samma plats. Du kan gå in till centrum på en halvtimme och med bussen tar det en kvart från hållplatsen strax intill din bostad.

På Håsten är kvarteren genuint hemtrevliga med låga hus, stora trädgårdar och gott om lekytor. Här finns också gång- och cykelvägar. Ett bostadsområde för såväl gammal som ung.

Start