Tvååker - VarbergBostad
Mejla oss:
info@varbergsbostad.se
Frågor & svar:
Vanliga frågor till Varbergs Bostad »
Skicka brev till oss:
Varbergs Bostad, Box 83
432 22 Varberg

Mina sidor:
Felanmälan »

Besök oss:
Besöksadresser och öppettider »

Ring oss: 0340 - 69 75 00

Facebook:
Varbergs Bostad på facebook » 

Vi vill bli ännu bättre:
Tyck till om Varbergs Bostad »
  Nyhetsbrev:
Prenumerera på nyheter

Sök här:

Logga in

För att göra intresseanmälningar, felanmälan eller komma åt Mina sidor måste du vara inloggad.

Registrera dig
Glömt lösenord

Stäng meny

Tvååker

Tvååker ligger 15 km söder om Varberg. Befolkningsmängden har ökat tre gånger sin storlek sedan 1960. Då bestod samhället av endast 891 invånare till skillnad mot dagens dryga 2 600. Om Göteborg hade haft samma utveckling skulle där bott 1,3 miljoner människor, istället för de 573 000 som bor där idag.

Tvååker är beläget i närheten av fina naturreservat, strövområden och vackra bokskogsområden med promenadstigar. Här är vajande sädesfält och hästhagar närmaste granne med svamp- och bärmarker.

Den som vill ha en aktiv fritid har kommit rätt. Förutsättningarna för motion och friluftsliv är mycket goda. Här finns elljusspår, tennisbanor, boule- och fotbollsplaner liksom inomhushallar för aktiviteter som innebandy, handboll, volleyboll m.m.

Närservice i form av affär, bank, post, bensinstation, restaurang och café finns mitt i samhället och här finns även bageri och pub.
Goda bussförbindelser till Varberg gör det enkelt att ta sig till och från arbete och skola. Motorvägens sträckning i förhållande till Tvååker gör det bekvämt för den som pendlar antingen åt norr eller söder.

Attempted to divide by zero.
Start