Fotografering på event - VarbergBostad
Mejla oss:
info@varbergsbostad.se
Frågor & svar:
Vanliga frågor till Varbergs Bostad »
Skicka brev till oss:
Varbergs Bostad, Box 83
432 22 Varberg

Mina sidor:
Felanmälan »

Besök oss:
Besöksadresser och öppettider »

Ring oss: 0340 - 69 75 00

Facebook:
Varbergs Bostad på facebook » 

Vi vill bli ännu bättre:
Tyck till om Varbergs Bostad »
  Nyhetsbrev:
Prenumerera på nyheter

Sök här:

Logga in

För att göra intresseanmälningar, felanmälan eller komma åt Mina sidor måste du vara inloggad.

Registrera dig
Glömt lösenord

Stäng meny

Fotografering på event

Inom ramen för sin verksamhet bjuder Varbergs Bostad in sina hyresgäster och allmänheten till olika event och arrangemang under året. Samtliga event dokumenteras med foto och video i marknadsföringssyfte. Materialet kommer att användas i såväl redaktionella som i marknadsföringssammanhang, både i tryckt och i digital form. Användningen kan komma att ske exempelvis på Varbergs Bostads webbsidor och sociala medier, i annonser, i nyhetsbrev, i broschyrer, i hyresgästtidning och annat tryckt material samt som pressbilder.

Varbergs Bostads har rätt att använda mina personuppgifter nedan, från undertecknande och längst fem år och behöver inte meddela när medverkan eller publicering kommer att ske.

Varbergs Bostads AB kommer att behandla dina personuppgifter enligt bland annat dataskyddsförordningen. Med personuppgifter menar vi:

• Ditt namn

• Ditt foto (bild där du finns med)

• Film (rörlig bild där du finns med)

• Uttalanden av dig i intervjuer som du har godkänt och

• Kontaktuppgifter till dig Varbergs Bostads AB (org.nr. 556502 - 4220) är personuppgiftsansvarig för behandling av personuppgifterna.

Om du ej önskar vara med på foto eller video, ber vi dig att meddela Varbergs Bostad eller fotograf. Du kan när som helst och utan angivande av anledning kontakta Varbergs Bostad för att återkalla ditt samtycke (se kontaktuppgifter nedan). Om du återkallar ditt samtycke kommer vi att upphöra med behandlingen. Återkallandet av samtycket påverkar dock inte lagligheten av behandling som utförs innan samtycket återkallas. Att ge detta samtycke sker helt frivilligt och samtycket gäller enbart behandling av personuppgifterna ovan.

För mer information om hur Varbergs Bostad behandlar personuppgifterna, se vår personuppgiftspolicy.

Kontaktuppgifter
Varbergs Bostads AB
Box 83
432 22 Varberg
Tel. 0340-69 75 00
E-post: dataskydd@varbergsbostad.se

Start