Återaktivering - VarbergBostad
Mejla oss:
info@varbergsbostad.se
Frågor & svar:
Vanliga frågor till Varbergs Bostad »
Skicka brev till oss:
Varbergs Bostad, Box 83
432 22 Varberg

Mina sidor:
Felanmälan »

Besök oss:
Besöksadresser och öppettider »

Ring oss: 0340 - 69 75 00

Facebook:
Varbergs Bostad på facebook » 

Vi vill bli ännu bättre:
Tyck till om Varbergs Bostad »
  Nyhetsbrev:
Prenumerera på nyheter

Sök här:

Logga in

För att göra intresseanmälningar, felanmälan eller komma åt Mina sidor måste du vara inloggad.

Registrera dig
Glömt lösenord

Stäng meny

Krav på återaktivering för att behålla söktid

Den 1 oktober 2022 inför Varbergs Bostad ett krav på att du som är registrerad som bostadssökande hos oss, ska logga in på Mina sidor minst en gång om året för att få behålla din söktid.

Om du önskar stå kvar som bostadssökande och behålla din söktid hos Varbergs Bostad, så behöver du logga in på Mina sidor här på www.varbergsbostad.se senast den 30 september 2022.

Har inte inloggning skett senast den 30 september 2022, kommer du automatiskt att avregistreras som bostadssökande i vårt uthyrningssystem och därmed förlora din söktid. Din inloggning på Mina sidor kommer därefter att raderas och söktiden kommer inte att kunna återställas.

För att du även i framtiden ska kunna stå kvar som bostadssökande och behålla din söktid hos Varbergs Bostad, kommer du att behöva logga in på Mina sidor minst en gång om året.

Om du redan har ett hyreskontrakt hos Varbergs Bostad så räknas din boendetid som söktid och du behöver inte logga in på Mina sidor för att behålla din söktid. Om du säger upp ditt hyresavtal och vill fortsätta att samla söktid, behöver du logga in på Mina sidor minst en gång om året.

Uppdatering av personuppgifter
Varbergs Bostad omfattas av den nya dataskyddsförordningen General Data Protection Regulation (GDPR). GDPR ställer bland annat krav på att lagrade personuppgifter regelbundet måste uppdateras för att säkerställa att de är aktuella och korrekta. Syftet med detta är att värna om den registrerade personens rättigheter och integritet.

I samband med att du loggar in på Mina sidor uppmanar vi dig därför att gå in och granska de uppgifter som finns registrerade om dig och vid behov uppdatera dessa för att säkerställa att uppgifterna är aktuella och korrekta.

Detta gäller även dig som redan har ett hyreskontrakt hos Varbergs Bostad. 

 

Vanliga frågor och svar om kravet på återaktivering

Start