Apelvikshöjd

Strålande havsutsikt, närhet till både hav och Påskbergsskogens härliga grönområden och centrum. Det är några faktorer som gör vårt bostadsområde på Apelvikshöjd så eftertraktat av hyresgäster i alla åldrar.

De 430 lägenheterna, som ligger högst uppe på Apelvikshöjd, är ljusa, trivsamma och välutrustade. Alla lägenheter har antingen balkong eller uteplats. Apelvikshöjd är beläget endast två kilometer från Varbergs centrum.

Service i området

På området finns ett servicehus kallat ”Mötesplatsen”. Där kan du äta lunch eller ta en fika alla dagar i veckan. Pensionärer erbjuds reducerade priser. Hyresgästerna på Apelvikshöjd har även tillgång till en bastu och en samlingslokal.

En välsorterad livsmedelsaffär ligger på bekvämt gångavstånd. Områdets centrala läge gör att det är nära till, sjukhus, apotek och folktandvård. Det ligger även två förskolor samt två skolor med årskurs F-9 i närområdet.

Fritid och motion

Med naturen runt hörnet har de boende på Apelvikshöjd många alternativ till en aktiv fritid. Det är nära till Apelvikens bad- och surfparadis. Påskberget är ett friluftsområde med möjlighet till både härliga promenader och stärkande löpning i olika motionsspår. För den som är ute efter ännu fler aktiviteter finns också Varberg Energi Arena för fotboll och friidrott i närheten. Man har dessutom nära till inomhushallar för pingis, tennis, innebandy, handboll, volleyboll och bowling.

Har du fyllt 70 och vill ha jämnåriga grannar?

Ett trygghetsboende är till för dig som klarar dig själv i din lägenhet, men vill leva ett aktivt och socialt liv i ett hus med jämnåriga grannar.

Lediga lägenheter

Nära naturen eller cityläge? Hitta din drömbostad här.