Brunnsberg

Brunnsberg, som är ett av våra första bostadsområden, har ett unikt läge med vackra naturområden precis utanför dörren. Här har 50-talscharmen bevarats och kombinerats med modern standard, vilket gör det till ett område där det är mycket populärt att bo och leva.

På Brunnsberg har vi totalt 390 lägenheter, många med en fantastisk havsutsikt. Nästan alla lägenheter har balkong. Brunnsberg ligger cirka en kilometer från Varbergs centrum.

Service i området

På Brunnsberg finns allt man behöver i form av service. Härifrån är det också nära till handelsområdet i Lassabacka. I området finns såväl F-9-skolor, förskolor som en gymnasieskola i närheten.

Fritid och motion

Brunnsbergsskogen erbjuder både motionsspår samt härliga gång- och cykelstigar. Här ligger även en tjärn som kallas Svarta havet, en populär plats för den som vill ta med en fikakorg och njuta av naturen.

På Stenåsa finns trivsellokalen Valhall med bland annat en bastu som hyresgästerna har tillgång till. Det finns dessutom olika idrottsföreningar och en inomhushall för tennis och boule på bekvämt gångavstånd.