Tvååker

Bland vajande sädesfält och hästhagar, svamp- och bärmarker ligger Tvååker – ett samhälle 15 kilometer sydost om Varberg. Här bor du i närheten av öppna landskap med fina naturreservat och vackra bokskogar.

Idag bor cirka 3 000 invånare i Tvååker. Hos oss bor du i flerfamiljshus, parhus eller i enplanshus belägna i en idyllisk, lummig miljö. Här finns även trygghetsboende för dig som fyllt 70 år.

Service i området

I Tvååkers centrum finns bland annat livsmedelsbutik, bank, vårdcentral, apotek, postombud och en bensinstation. Här finns även restaurang, bageri och pub, samt bibliotek och ungdomsgård. Tvååker har även flera förskolor och en F-9-skola, samt ett naturbruksgymnasium. Bra bussförbindelser och närheten till E6:an gör det lätt att ta sig in till Varberg.

Fritid och motion

För den som gillar sport finns ett rikt utbud av aktiviteter i Tvååker; elljusspår, tennisbanor, boule- och fotbollsplaner. Här finns även inomhushallar för innebandy, handboll och volleyboll. Närheten till fina naturområden och havet är svårslaget.

Har du fyllt 70 år och vill ha jämnåriga grannar?

Ett trygghetsboende är till för dig som klarar dig själv i din lägenhet, men vill leva ett aktivt och socialt liv i ett hus med jämnåriga grannar.

Söka lägenhet? Så här går det till.

Läs mer om allt från kundanmälan och söktid till kontrakt.