Håstens Terrassser

43 nybyggda lägenheter och fyra stora gemensamma takterrasser med sittgrupper, planteringar och soldäck. Som gjort för sällskapsliv! 25 av lägenheterna är så kallade trygghetslägenheter och är ett bekvämt boende för dig som fyllt 70 år.

Lägenheterna

Välplanerade ettor och tvåor från 40 till 64 kvadratmeter med ljusa väggar och ekparkett, hög standard och gedigna material. Köken har stilrena luckor och vitvaror med diskmaskin och mikro. Här finns även helkaklade badrum med rymlig dusch. Håstens Terrasser är funktionellt och genomtänkt med breda öppningar och minimala nivåskillnader för maximal tillgänglighet, både i lägenheten och i allmänna utrymmen. Hiss finns till varje våningsplan.

Läget

Håstens Terrasser ligger nära stränder, bad, kultur och natur. Ute på terrasserna är utsikten över stjärnhimlen helt magnifik och inpå husknuten finns sköna promenadstråk och gröna rekreationsområden. Direkt utanför dörren finns praktisk service som vårdcentral, apotek och livsmedelsbutik. Alldeles runt hörnet finns kollektivtrafik och kommunikationer åt alla håll med såväl cykel som bil.

Kort om Håstens Terrasser

Adress: Håstens Torg, Varberg

Antal lägenheter: 43

Storlek: 1 – 2 rum och kök, 40-64 kvm

Byggstart: hösten 2015

Inflyttning: september 2016

Mer information: Kontakta Varbergs Bostad

Idylliskt på hemtrevliga Håsten

Ett av våra mest populära bostadsområden. Låg bebyggelse, lummiga trädgårdstäppor och lekvänliga grönområden gör Håsten till en genuin idyll. Vill du se mer?

Välkommen till Västgötagatan

48 lägenheter längs med Västgötagatan på idylliska Håsten stod klara för inflyttning 2018. Här finns tolv ungdomslägenheter för dig mellan 18 och 25 år.