Lilla Drottninggatan

Två nya bostadshus med 35 attraktiva hyreslägenheter mitt i det myllrande stadslivet, men ändå lugnt och skönt med egen uteplats mot innergård. De nya lägenheterna stod färdiga vintern 2014 och hittade snabbt hyresgäster.

Lägenheterna

De 35 nya lägenheterna planerades som ettor, tvåor och treor från 36 till 80 kvadratmeter med hög inredningsstandard. Till varje lägenhet hör en generös balkong med inglasning som standard. I praktiken får hyresgästen ett extra rum att njuta av större delen av året. Den som bor på bottenvåningen har en egen mysig uteplats.

Läget

Lilla Drottninggatan ligger helt centrumnära, men ändå lugnt och skönt. Här finns hela stadskärnans utbud direkt utanför dörren och en kort promenad bort finns centralstationen.

Kort om Lilla Drottninggatan

Adress: Lilla Drottninggatan, Varberg

Antal lägenheter: 35

Storlek: 1- 3 rum och kök, 36-80 kvm

Byggstart: våren 2013

Inflyttning: oktober 2014

Mer information: Kontakta Varbergs Bostad

Bo mitt i city

Bästa läge när stadsliv är livet. Ett myller av butiker, caféer, restauranger och nöjesliv utanför dörren - med hav och strand alldeles i närheten. Låter det härligt?

Har du fyllt 70 och vill ha jämnåriga grannar?

Ett trygghetsboende är till för dig som klarar dig själv i din lägenhet, men vill leva ett aktivt och socialt liv i ett hus med jämnåriga grannar.