Västgötagatan

Bostadshusen på Västgötagatan är så kallade Kombo BoMini. 48 nybyggda yteffektiva, men rymliga lägenheter där 12 reserverades för ungdomar mellan 18 och 25 år som ville flytta till sitt första egna boende.

Lägenheterna

Bostadshusen på Västgötagatan består av ljusa, yteffektiva lägenheter om ett och två rum och kök på 35–45 kvadratmeter. Samtliga lägenheter har en öppen planlösning och inredningen präglas av ljusa materialval. Alla lägenheter har ekparkett i rummen, samt kakel och klinker i badrum. Badrummen har även kombinerad tvättmaskin och torktumlare, vilket gör boendet extra bekvämt. Varje lägenhet har en egen generös balkong eller uteplats.

Läget

Västgötagatan ligger på välkomnande Håsten, som är ett bostadsområde med ett eget litet centrum med restaurang, vårdcentral, livsmedelsbutik och simhall. Här finns någonting för människor i alla åldrar. Alldeles i närheten finns strand, salta bad och skön natur. En halvtimmes promenad bort ligger centrala Varberg.

Kort om Västgötagatan

Adress: Västgötagatan, Varberg

Antal lägenheter: 48

Storlek: 1 – 2 rum och kök, 35-45 kvm

Byggstart: hösten 2017

Inflyttning: oktober 2018

Mer information: Kontakta Varbergs Bostad

Är du mellan 18-25 år och på jakt efter ett boende?

Då är våra ungdomslägenheter något för dig.

Idylliskt på hemtrevliga Håsten

Ett av våra mest populära bostadsområden. Låg bebyggelse, lummiga trädgårdstäppor och lekvänliga grönområden gör Håsten till en genuin idyll. Vill du se mer?