Kattegattsvägen

Sörse är en attraktiv stadsdel som har utvecklats med nya årsringar sedan 1960-talet. Våra framtidsplaner är lika spännande. 80 nya lägenheter och egna verksamhetslokaler längs Kattegattvägen, blir ett nytt fint tillskott med beräknad inflyttning mars 2024.

Lägenheterna

Det nya kvarteret smälter in och sticker ut med nya utemiljöer, bostäder och arbetsplatser. Lägenheternas storlek varierar mellan ett och fyra rum och kök. Många av lägenheterna får balkong eller uteplats och innergården blir en social och aktiv mötesplats.

Läget

Kattegattsvägen är beläget på Sörse, med närhet till det bästa som Varberg är känt för. Apelviken med stranden, havet och surfvågorna ligger i närheten. En kort promenad bort ligger Påskbergsskogen med sina stigar, motionsspår och naturupplevelser. Här finns dessutom all närservice som hyresgäster kan behöva precis utanför dörren. Exempelvis skolor, sjukhus, livsmedelsbutiker, samt bra kommunikationer för den som pendlar.

Kort om Kattegattsvägen

Adress: Kattegattsvägen, Varberg

Antal lägenheter: 80

Storlek: 1-4 rum och kök, 29-97 kvm

Byggstart: hösten 2021

Inflyttning: mars 2024

Mer information: www.kattegattsvägen.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

80 nya bostäder på Kattegattsvägen

Utvecklingen av Sörse fortsätter. 80 nya lägenheter blir klara för inflyttning under 2024. Är du nyfiken på läget, lägenheterna och möjligheterna? Titta in!

Varbergs Bostad bygger rekordmånga nya hem

Allt fler vill bo i Varberg och framtidstron är stor. Som varbergsbornas eget bostadsbolag utvecklar vi stadsdelar, planerar och bygger tusentals nya lägenheter.