Havstruten

Allt fler vill bo, leva och arbeta i Varberg. Fler hyreslägenheter med centralt läge efterfrågas i en attraktiv boendekommun. Vi vill hälsa nya hyresgäster välkomna till kvarteret Havstruten som blir en del av stadslivsstråket.

Lägenheterna

Varbergs Bostad har redan 115 lägenheter på Håstensgatan. Vi tittar nu på möjligheten till förtätning i korsningen Trädlyckevägen och Västkustvägen. Förslaget innebär fyra byggnader i fem till åtta våningar med parkeringsplatser på mark och under husen.

Läget

Mitt i centrala Varberg med ett stort utbud av butiker, restauranger och nöjesliv, men samtidigt nära hav och strandpromenad. Här finns förskolor, skolor, föreningsliv samt all service och kommunikationer hyresgästerna kan behöva.

Projektets status

Under 2018 lämnade Byggnadsnämnden ett positivt besked för vidare arbete med detaljplanen, men beslutet är ingen garanti för att detaljplanen kommer att antas. Det avgörs först när samtliga delar i planprocessen arbetats igenom.

Kort om Havstruten

Adress: Trädlyckevägen/Västkustvägen, Varberg Centrum

Antal lägenheter: Ej fastställt

Storlek: Ej fastställt

Inflyttning: Ej fastställt

Byggstart: Ej fastställt

Mer information: Kontakta Varbergs Bostad

När stadsliv är livet har centrum allt

Butiker, restauranger och nöjesliv, men också brusande hav och strandpromenad. Det har sina fördelar att bo i centrala Varberg.

Bostadssökande? Registrera dig!

Fyll i dina uppgifter och börja samla söktid direkt.