Veddige

Jordbrukslandskap, bokskogar och promenader längs Viskan lockar, men också positiva vindar med inflyttning och företagsetableringar under senare år. Varbergs Bostad ser möjligheterna och vill erbjuda fler hyresrätter i samhället.

Lägenheterna

Vi planerar att förtäta befintlig mark utmed Östra Ringvägen och Kullavägen i Veddige. Här skissar vi på flerbostadshus i fyra och fem våningar.

Läget

Veddige ligger 20 kilometer nordost om Varberg i Viskadalen vid ån Viskan. Busstrafik och lokaltåg har täta förbindelser med såväl Varberg som Borås för den som vill pendla. Samhället omges av jordbruk och naturen är nära med ett rikt friluftsliv. Här finns bank, post, livsmedelsbutik, restauranger, vårdcentral och bibliotek samt möjligheter till ett aktivt liv med ishall, simhall och idrottshall.

Projektets status

Under 2020 har vi har ansökt om och fått positivt planbesked för en ny detaljplan. Det är i dagsläget inte fastställt när arbetet med den nya detaljplanen beräknas vara klart.

Kort om Veddige

Adress: Kullavägen/Bygdegårdsvägen, Veddige

Antal lägenheter: Ej fastställt

Storlek: Ej fastställt

Inflyttning: Ej fastställt

Byggstart: Ej fastställt

Mer information: Kontakta Varbergs Bostad

Söker du bostad?

Nära naturen eller cityläge? Hitta din drömbostad här.

Viskadalens vackra Veddige

Jordbrukslandskap, bokskogar och promenader längs Viskan, men också all service du behöver. Vill du veta mer om vårt bostadsområde Veddige?