Jobba hos oss - VarbergBostad
Mejla oss:
info@varbergsbostad.se
Frågor & svar:
Vanliga frågor till Varbergs Bostad »
Skicka brev till oss:
Varbergs Bostad, Box 83
432 22 Varberg

Mina sidor:
Felanmälan »

Besök oss:
Besöksadresser och öppettider »

Ring oss: 0340 - 69 75 00

Facebook:
Varbergs Bostad på facebook » 

Vi vill bli ännu bättre:
Tyck till om Varbergs Bostad »
  Nyhetsbrev:
Prenumerera på nyheter

Sök här:

Logga in

För att göra intresseanmälningar, felanmälan eller komma åt Mina sidor måste du vara inloggad.

Registrera dig
Glömt lösenord

Tyvärr gick det inte att logga in, vänligen kontrollera att du har angivit rätt användarnamn och lösenord.
Stäng meny

Vill du hjälpa oss att fortsätta vara ”Bäst i test”?

Varbergs Bostad har ambitionen att våra hyresgäster ska uppleva trygghet, bekvämlighet, trivsamhet och livskvalitet. Det blir samtidigt en bra spegling på den attityd vi vill att varje anställd hos Varbergs Bostad har.

Vi utför själva största delen av hyresgästservicen och behåller på så sätt kunskaper och erfarenheter inom företaget. För att klara den uppgiften behöver vi duktiga och engagerade medarbetare, som kan bidra till att vi även i fortsättningen blir ”Bäst i test”!

Varbergs Bostad är såväl miljö-, kvalitets- och arbetsmiljöcertifierat. Det innebär att vi bedriver ett systematiskt arbete både i miljöhänseende och när det gäller service gentemot våra kunder, det vill säga hyresgästerna.

Vi som arbetar på Varbergs Bostad ska se till att inte bara hyresgästerna är nöjda, utan också att vi själva känner stolthet och arbetsglädje. Vi ser ett värde i att ha medarbetare med olika kunskaper, erfarenheter och färdigheter. Vi strävar efter ett arbetsklimat som kännetecknas av respekt, förståelse och kunskap om olika människor och kulturer. Mångfald gör att bolagets totala kompetens höjs, vilket betyder att möjligheten att möta våra hyresgästers olika behov ökar.

Anställningsvillkor och förmåner
Anställningsvillkoren hos Varbergs Bostad regleras i kollektivavtal mellan Fastighetsanställdas förbund, Svenska Byggnadsarbetareförbundet, Vision, Ledarna, AiF - Akademikerförbunden inom Fastigos avtalsområde (Sveriges Ingenjörer, Akademikerförbundet SSR, Civilekonomerna, Jusek och Sveriges Arkitekter) och FASTIGO (Fastighetsbranchens arbetsgivarorganisation).

Som medarbetare i Varbergs Bostad får du tillgång till flera olika förmåner:

  • Avtalspension
  • Trygghetsförsäkring vid skada
  • Subventionerad friskvård (träningskort, massage m m)
  • Utfyllnad vid föräldraledighet (genom löneutfyllnad för tjänstemän och genom ansökan via AFA försäkring för kollaktivanställda)

Utveckling och utbildning
Det finns goda möjligheter till personlig utveckling. Vi har ett omfattande utbildningsprogram med fortlöpande utbildning inom olika områden.

Spontanansökan/intresseanmälan att arbeta på Varbergs Bostad

Om du har ett allmänt intresse av att låta oss få ta del av ditt CV och är intresserad av ett arbete inom Varbergs Bostad, kan du skicka in en spontanansökan/intresseanmälan till oss via mail till jobb@varbergsbostad.se.

Vid spontanansökan är det viktigt att veta att:

En spontanansökan innebär inte automatiskt att du kommer att bli kontaktad.

Om du söker ett specifikt jobb, kan du inte göra det via spontanansökan – utan via de lediga tjänsterna.

 

 

 

 

Start