En trygg hyresvärd

Glöm gräsklippning, snöskottning och underhållsarbete i din bostad. Vi ser till att närmiljön och din bostad är i toppskick, så att du kan leva livet nära havet, skogen, naturen och med stans hela utbud av aktiviteter.

Flest nöjda hyresgäster

Varbergs Bostad har bland de nöjdaste hyresgästerna bland alla kommunala bostadsföretag i Västsverige, enligt SCB och Hyresgästföreningen. Vi strävar efter att du som bor hos oss ska uppleva trygghet, bekvämlighet, gemenskap, miljöengagemang och valfrihet i boendet.

Vi vill bidra till trygga och hållbara stadsdelar där våra hyresgäster kan leva ett gott liv, oavsett vem man är eller var i livet man befinner sig.

Service med hög standard

Det ska vara enkelt att vara hyresgäst hos oss. Vi strävar efter att utforma lägenheter med höga krav på kvalitet, standard och service. Ett steg för att uppnå detta är att vi på Varbergs Bostad själva utför största delen av hyresgästservicen, reparationer och löpande skötsel. Vi är helt enkelt måna om att ta väl hand om både våra bostäder och hyresgäster. Så att du får tid över till annat.

Mina Sidor – dina personliga sidor

Vill du se aktuella avtal, hyresavier, meddelanden eller annan information som rör dig och ditt boende? Allt finns samlat på Mina Sidor. Enkelt och smidigt.

Hej hyresgäst!

Undrar du över någonting som gäller din bostad? Söker du information om tvättstugan, källsorteringen, laddning av elbilen eller något helt annat?