Team Varbergs Bostad

Varbergs Bostad är ett team som består av tydliga lagspelare. Vi ger energi till varandra och presterar tillsammans. Vi har kul på jobbet, bryr oss om varandra och har en stark tro på teamets förmåga och framtiden i Varberg. Mod, delaktighet och ansvar är parollen.

Du kanske just startar din karriär? Eller vill testa på något nytt? Då kan du utvecklas med oss. Alla medarbetare har olika erfarenheter och delar med sig av sina kunskaper. Arbetsplatsen kännetecknas av respekt, förståelse och samspel mellan människor med olika bakgrund. Det innebär att vi tillsammans blir bättre och växer hela tiden.

Varbergs Bostad värderar ett socialt och affärsmässigt ledarskap, etik och moral, öppenhet och transparens. Alla är lika viktiga i Team Varbergs Bostad.

Lediga tjänster

Vill du jobba med oss på Varbergs Bostad och hjälpa till att bygga framtidens Varberg? Kanske är det just du som kan ta en plats bland alla andra duktiga medspelare framöver.

Här kan du ta del av lediga tjänster inom Team Varbergs Bostad just nu. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av att hitta nya talanger till vår framtida laguppställning. Skicka gärna in en spontanansökan – så kontaktar vi dig om lämplig tjänst blir ledig.

Ladda upp din spontanansökan. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Jobba hos oss!

Vi söker dig som vill vara med och utveckla, förändra och förbättra Varbergs Bostad. Vill du ha kul på jobbet och bli en del av ett team med framtidstro?

Skicka en spontanansökan

Hittade du inte ditt drömjobb bland våra lediga tjänster? Hör av dig ändå. Vi vill alltid komma i kontakt med nya team players.