Återaktivering - VarbergBostad
Mejla oss:
info@varbergsbostad.se
Frågor & svar:
Vanliga frågor till Varbergs Bostad »
Skicka brev till oss:
Varbergs Bostad, Box 83
432 22 Varberg

Mina sidor:
Felanmälan »

Besök oss:
Besöksadresser och öppettider »

Ring oss: 0340 - 69 75 00

Facebook:
Varbergs Bostad på facebook » 

Vi vill bli ännu bättre:
Tyck till om Varbergs Bostad »
  Nyhetsbrev:
Prenumerera på nyheter

Sök här:

Logga in

För att göra intresseanmälningar, felanmälan eller komma åt Mina sidor måste du vara inloggad.

Registrera dig
Glömt lösenord

Stäng meny

Krav på återaktivering för att behålla söktid

Från och med den 1 oktober 2022 behöver du som är registrerad som bostadssökande hos Varbergs Bostad, granska dina personuppgifter minst en gång om året för att få behålla din söktid.

Bakgrunden till detta är att Varbergs Bostad omfattas av den nya dataskyddsförordningen General Data Protection Regulation (GDPR) som ställer krav på att lagrade personuppgifter regelbundet måste uppdateras för att säkerställa att de är aktuella och korrekta. Syftet är att värna om den registrerade personens rättigheter och integritet.

Granska dina personuppgifter senast den 30 september 2022
Om du önskar stå kvar som bostadssökande och behålla din söktid hos Varbergs Bostad, så behöver du logga in på Mina sidor senast den 30 september 2022 och granska de uppgifter som du har registrerat hos oss.

Har inte inloggning och granskning av dina uppgifter skett senast den 30 september 2022, kommer du automatiskt att avregistreras som bostadssökande i vårt uthyrningssystem och därmed förlora din söktid. Din inloggning på Mina sidor kommer därefter att raderas och söktiden kommer inte att kunna återställas.

Årlig återaktivering för att stå kvar som bostadssökande
För att du även i framtiden ska kunna stå kvar som bostadssökande och behålla din söktid hos Varbergs Bostad, kommer du att behöva logga in på Mina sidor och granska dina personuppgifter minst en gång om året.

Om du redan är hyresgäst hos oss
Om du redan har ett hyreskontrakt hos Varbergs Bostad så räknas din boendetid som söktid och du behöver inte logga in på Mina sidor för att behålla din söktid. För att vi ska kunna kontakta dig gällande ditt boende, ber vi dig ändå att uppdatera dina personuppgifter för att säkerställa att de är korrekta. Om du säger upp ditt hyresavtal och vill fortsätta att samla söktid, behöver du logga in på Mina sidor minst en gång om året för att granska dina personuppgifter.

Vanliga frågor och svar om kravet på återaktivering

Start