Brunnsberg - VarbergBostad
Mejla oss:
info@varbergsbostad.se
Frågor & svar:
Vanliga frågor till Varbergs Bostad »
Skicka brev till oss:
Varbergs Bostad, Box 83
432 22 Varberg

Mina sidor:
Felanmälan »

Besök oss:
Besöksadresser och öppettider »

Ring oss: 0340 - 69 75 00

Facebook:
Varbergs Bostad på facebook » 

Vi vill bli ännu bättre:
Tyck till om Varbergs Bostad »
  Nyhetsbrev:
Prenumerera på nyheter

Sök här:

Logga in

För att göra intresseanmälningar, felanmälan eller komma åt Mina sidor måste du vara inloggad.

Registrera dig
Glömt lösenord

Stäng meny

Brunnsberg

Brunnsberg är ett bostadsområde med närhet till både centrum och vackra naturområden. Med en promenad på drygt 1 km är du nere på stan, men det går även bussar som passerar regelbundet. Brunnsberg är ett av Varbergs Bostads äldsta bestånd där femtiotalscharmen har bevarats i kombination med modern standard. Det populära skogsområdet som benämns som ”Svarta havet” ligger alldeles i närheten och där finns möjligheter till härliga promenader. Brunnsberg är ett utmärkt val både för den som uppskattar närheten till Varbergs stadskärna och den som värdesätter en promenad i skog och mark.

I Brunnsberg har Varbergs Bostad totalt 390 lägenheter. Husen består av sex byggnader och åtskilliga lägenheter har fantastisk utsikt över havet. Lägenheterna har stora fönster vilket bidrar till härligt ljus i rummen och det finns även trivsamma takvåningar med sluttande tak. I stort sett alla lägenheter har förmånen med balkong, vilket givetvis är väldigt uppskattat.

Fritid och motion
I och med Brunnsbergs förmånliga läge, med närhet till både centrum och naturområden, finns oändligt med möjligheter för olika typer av aktiviteter. På Stenåsa finns till exempel trivsellokalen Valhall med bland annat en bastu som hyresgästerna har tillgång till. Förutom skogsslingorna vid ”Svarta havet” ligger även flera olika träningslokaler alldeles i närheten för den som hellre tränar på gym. Det finns dessutom olika idrottsföreningar och en inomhushall för tennis och boule på bekvämt gångavstånd.

Förskola/skolor
På Brunnsberg finns det både F-9-skolor, förskolor samt en gymnasieskola i närheten.

Uthyrningsstatistik

Storlek Antal lgh Kortast söktid Snitt söktid Sökande per lgh
1 Rum 8 st75 mån96 mån103 st
2 Rum 6 st82 mån142 mån179 st
3 Rum 14 st60 mån161 mån222 st
4 Rum 2 st157 mån185 mån205 st
Baserad på de senaste 12 månaderna. Uppdaterad 2020-10-05
Start