Sörse

Sörsedammen – eller Sörse som det heter i folkmun – är en av Varbergs verkliga pärlor, som inbjuder till ett stadsliv i nära samspel med natur och hav.

Området är känt för sina stora innergårdar som liknar lummiga oaser. Här finns även flertal mötesplatser för de boende, som bland annat en aktivitetspark och odlingslotter.

Service i området

På Sörse har du nära till allt det bästa Varberg har att erbjuda. Du har gångavstånd till matbutiken och nära till lokalbussarna. I närområdet finns även förskolor och grundskolor.

Fritid och motion

Intill Sörse finner du Påskbergsskogen som bjuder in till härliga promenader i vacker miljö. Och endast några minuters cykeltur tar dig till Apelvikens fantastiska strand. Men här finns även elljusspår, fotbollsarena, samt inomhushallar för tennis, pingis, innebandy, handboll, volleyboll och bowling.

Nyproduktion på Sörse

Sörse har under de senaste åren genomgått en omfattande stadsdelsutveckling. Med Sörseäng och Västra Sörse har området växt med fler än 300 lägenheter. Och fler är på gång i projekten Kattegattsvägen och Södra Sörse som du kan läsa mer om här.

Läs mer om våra kommande projekt på Sörse

Praesent et facilisis tellus. Aenean interdum, mi in accumsan fringilla, nisl n3isi mollis dolor, ac porta quam ante nec tortor.

Kattegattsvägen kampanjwebb

Praesent et facilisis tellus. Aenean interdum, mi in accumsan fringilla, nisl n3isi mollis dolor, ac porta quam ante nec tortor.