Bua

Bua är ett gammalt idylliskt fiskeläge med cirka 2000 invånare. Här bor man nära strand, bad, klippor och med en obegränsad tillgång till härlig natur. Här finns även en hamn med plats för såväl fiske- som fritidsbåtar.

Vi har drygt 400 lägenheter, fördelade på en- och tvåplanshus. Bua ligger drygt två mil norr om Varberg.

Service i närheten

Bua Center ligger på bekvämt gångavstånd med livsmedelsbutik, apotek och bibliotek, samt vårdcentral och folktandvård alldeles intill. Här finns även förskolor och skola med årskurs F-9.

Bussförbindelser till både Varberg och Kungsbacka är goda. En ny pendelstation i Väröbacka beräknas vara klar 2026.

Fritid och motion

Möjligheterna till en aktiv fritid är många. Buas läge bjuder på många fantastiska promenadstråk utmed havet och i naturen. I Bua finns även flera aktiva idrotts- och ungdomsföreningar, samt en fritidsgård.

Nyproduktion i Bua

Varbergs Bostad har omfattande utvecklingsplaner som kommer att göra Bua till en ännu attraktivare boendeort. Framtidsplanerna innefattar nya hem för dagens och kommande generationer. Läs mer på utvecklingbua.se Länk till annan webbplats..

Bostadssökande? Registrera dig!

 

Fyll i dina uppgifter och börja samla söktid direkt.

Vi ser ett nytt Bua växa fram i horisonten

Det pittoreska kustsamhället Bua med havet, stränder, bra infrastruktur och pendlingsmöjligheter. Varbergs Bostad ser potential till utveckling och 180 nya lägenheter.