Nya Brunnsberg

Nio nybyggda estetiska lågenergihus i balanserade färgskalor ger en skön rytm längs med Gödestadsvägen. De 200 hyresrätterna stod helt klara under 2022 och fylldes snabbt med människor och liv.

Lägenheterna

Lägenheterna består av ljusa och moderna ettor till fyror med låg energiförbrukning. En flexibel, öppen och kvadratsmart planlösning gör det enkelt att möblera och göra lägenheten till ett hem med karaktär. Lägenheterna har hög inredningsstandard i material och detaljer samt utrustning som tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Varje lägenhet har balkong eller uteplats mot gårdar och grönområden.

Läget

Ett par kliv utanför dörren finns naturskyddad skog, promenadvägar och motionsspår, men också idrottsföreningar, gym, tennisbanor, boule, förskolor och skolor, shopping och matbutiker. Här finns det mesta på gångavstånd, även stans restauranger och nöjen.

Kort om Nya Brunnsberg

Adress: Gödestadsvägen, Varberg

Antal lägenheter: 200

Storlek: 1-4 rum och kök, 32-83 kvm

Byggstart: hösten 2019

Inflyttning: våren 2022

Mer information: www.nyabrunnsberg.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Nya Brunnsberg med naturlig karaktär

200 hyresrätter i nybyggda miljövänliga lågenergihus med balanserade färgskalor längs med Gödestadsvägen. Stadsnära, med skogen och friluftsliv runt knuten.

När nyproducerat är bostadsdrömmen

Ljust, modern inredningsstandard, kvadratsmart planlösning, låg energiförbrukning, kanske en balkong eller uteplats. Kanske hittar du din drömlägenhet här?