Västra Sörse

Sörse är en pärla i Varberg. Nu har stadsdelen vuxit med 260 nya lägenheter samt en känsla av småstadskvarter i modern tappning. Västra Sörse utsågs till Sveriges bästa nyproduktion 2019. Det är vi stolta över.

Lägenheterna

Oavsett om det är en etta eller fyrarummare så vårdas bostadsytan till max med välplanerad kvalitet i detaljerna. Lägenheterna är öppna och med mycket rymd. Färgerna är ljusa och alla bekvämligheter finns på plats redan från början. Alla kök har diskmaskin och det helkaklade badrummet har tvättmaskin och torktumlare. Här finns även inglasad balkong eller en egen uteplats.

Varje lägenhet uppfyller dessutom krav för tillgänglighet med breda dörröppningar och minimala nivåskillnader för att göra det enkelt och bekvämt att bo här länge.

Läget

Västra Sörse ligger som en ny välkomnande entré i de södra delarna av centrala Varberg.
Den nya stadsdelen erbjuder mycket av det bästa som Varberg är känt för. Här finns Påskbergsskogen med sina stigar, motionsspår och naturupplevelser. En liten bit bort finns Apelviken med stranden, havet och surfvågorna. Här finns dessutom all närservice som hyresgäster kan behöva precis utanför dörren. Exempelvis skolor, sjukhus, livsmedelsbutiker samt bra kommunikationer för den som pendlar.

Kort om Västra Sörse

Adress: Köpstadsvägen, Varberg

Antal lägenheter: 260

Storlek: 1-4 rok, 24-98 kvm

Byggstart: december 2017

Inflyttning: maj 2019 – juli 2021

Mer information: www.västrasörse.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

300 nya lägenheter på Södra Sörse

Stadsdelen Sörse blir ännu grönare och skönare när parkeringsplatsen utmed Västkustvägen får nytt liv med nya bostäder. Vill du veta mer?

Sveriges bästa nyproduktion 2020

Befintlig bebyggelse blandas med prisvinnande nyproducerade lägenheter av hållbar och hög kvalitet. Västra Sörse har ett av Varbergs bästa lägen.