Det stora flyttlasset har kommit till Kattegattsvägen!

Under veckan har förväntansfulla hyresgäster flyttat in i 71 av de totalt 80 nyproducerade lägenheterna på Kattegattsvägen på Sörse. Bland andra Boel och Sören Holmkvist som längtat efter att få flytta in i sin drömlägenhet på sjätte våningen. Där väntade både inflyttningspresent och en magnifik utsikt över havet.

Grattis Sören! Hur har flytten gått?
– Hahaha, ett kontrollerat kaos skulle jag säga! Vi fyllde en stor flyttbil och idag klockan 10 började vi flytta in. Nu är alla stora saker på plats, men akvariet har vi väntat med. Det tar vi imorgon. Ett par svärsöner, mina döttrar och min son hjälpte till med flytten. Och så lille Charlie som är 10 månader har hjälpt till att hålla flyttmoralen uppe. Just nu håller vi på att packa upp köksprylarna för fullt och installerar tv:n.

Har ni hunnit med den traditionella flyttpizzan?
– Bättre upp! Vi bjöd hela det stora flyttgänget på restaurang nere på stan. Flytten är värd att fira och blir ett fint minne för oss. Kanske blir det även lite bubbel på balkongen innan solen går ner.

Det ryktas om en inflyttningspresent också?
– Jajamän! Jag måste säga att man blir lite bortskämd av Varbergs Bostad. Inne i lägenheten väntade tre vackra glasskålar i olika färger. En jättefin inflyttningspresent! På toaletten hade de dessutom fyllt på med tvål, handdukar, toalettpapper och annat. Ett så fint och omtänksamt välkomnande, tycker vi. Tack!

Bra planering gjorde flytten lätt
Julia Josander och resten av teamet på Varbergs Bostad har funnits på plats hela veckan och hälsat de nyinflyttade välkomna.
– Det har flutit på perfekt, helt enligt planeringen. Vi hade förberett ett digitalt flyttschema där hyresgästerna själva fått boka flyttdag och tid. Sedan hade de ett tvåtimmarspass med tillgång till parkeringsplats och hiss. Alla hyresgäster har hållit sina tider och de nya grannarna har samarbetat fint. Vi har haft jätteroligt och det har varit glada miner från våra nya hyresgäster som får ett nytt hem i en helt ny bostad där ingen bott tidigare, säger Julia.

Och under kommande vecka är det inflyttning för de hyresgäster som inte haft möjlighet att flytta in tidigare. Varmt välkomna allihop, vi hoppas att ni ska trivas!

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter