Snart går vårt flyttlass till Sörse!

Varbergs Bostad får nya lokaler på Kattegattsvägen 18B och blir grannar med många av våra hyresgäster som just flyttat in i samma nyproducerade bostadshus. Från och med onsdagen den 20 mars är du välkommen till vår nya adress om du har ett ärende hos oss.

Vårt nuvarande kontor på Håstens torg 7 stänger den 14 mars. Om du behöver hjälp med ditt ärende under tiden som vi flyttar, ber vi dig att logga in på Mina sidor eller kontakta vår kundtjänst.

Mina sidor

Som hyresgäst kan du logga in på Mina sidor och ta del av information om ditt boende och dina avtal. Du kan se dina hyresavier, inbetalningar, registrera felanmälan och till och med boka tvättid i mobilen, på surfplattan eller datorn. Det innebär att du kan hantera dina ärenden när och var du vill samt få svar och en smidig dialog med oss direkt i Mina sidor. Du hittar även information om eventuella driftsötningar samt övriga nyheter och utskick från oss på Mina sidor.

Logga in på Mina sidor här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Boka ett personligt möte

Ibland är det både bättre och trevligare att ses och talas vid. Vill du sitta ner i lugn och ro för att prata om något som gäller din bostad, beställa tillval, underhåll eller diskutera något annat så är du välkommen att boka ett personligt möte. Kontakta oss på info@varbergsbostad.se eller ring vår kundtjänst på telefon 0340-69 75 00.

Våra öppettider

Våra besöks- och telefontider hittar du här.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter