Vad ska man ge i julklapp till en landslagsman i fotboll?

Bland hyresgästerna som följde med på Varbergs Bostads bussresa till Gekås fanns Monica Boman. Ett av hennes fem barnbarn är André Boman i BoIS, nu uttagen till landslaget:

- Det blev nog inget till André i dag. Får se vad han ska få, sa Monica, som slog in klappar direkt när hon kommit hem.

Hyresgästerna som följde med på bussresan till Gekås fick uppleva några intensiva timmar i varuhuset innan alla kunde koppla av under resan hem. Det var ju ett perfekt tillfälle att slå till med julklappsinköpen:
- Det var en jättetrevlig dag och så skönt att bara följa med utan att anstränga sig. En jättebra chaufför och Varbergs Bostads Beatrice Gunnarsson tog väl hand om oss, sa Monica Boman, som inte är så ofta på Gekås.

- Nej, det blir väl en gång på våren och en på hösten. Nu passade det bra för flera av mina barnbarn är i den åldern att de ska flytta hemifrån, så jag tittade på köksutrustning, stekpannor, kastruller och sådant.

För att hitta i det väldiga varuhuset hade Monica en inköpslista i handen. Och med en orienteringskarta i den andra hittade hon det hon ville köpa. Det mesta till barnbarnen.

Barnbarnet André har ju valts ut till A-landslagets januariturné i Algarve i Portugal och man kan ana en spännande fotbollskarriär därefter.
- Ja, det är så roligt och någon trevlig julklapp ska han få, men det kan jag ju inte berätta här. Jag är inte klar med mina julklappsinköp!

Utflykten till Gekås är ännu ett inslag i Varbergs Bostads 75-årsfirande.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter