Familjärt hos Varbergs Bostad under årets Seniormässa

Första seniormässan efter pandemiuppehållet och man kunde nästan höra en suck av lättnad från de många besökarna.

- Trevligt att det kommit i gång igen. Alltid intressant att uppleva vad utställarna har att komma med, sa Reinhold Svedman, som med hustrun Monica hälsade på i Varbergs Bostads monter.

Ett fantastiskt utbud av aktiviteter, information och underhållning och framför allt, äntligen dags att kunna träffas – så sammanfattade några av de många besökarna årets Seniormässa. På programmet hittade man föreläsningar, modevisning, friskvård, reseföretag, bostadsmäklare, hjälpmedelsföretag och som vanligt, konferencieren och lokalhistorikern Peter Börjesson. Och Shirley Clamp, Här fanns verkligen allt för alla.

- Det var många glada möten, nästan lite familjärt, i vår monter. Flera bekanta ansikten, men också många nya med frågor om lediga lägenheter, våra områden och mycket annat. Man kunde tydligt känna en lättnad att få komma ut och träffas på det här sättet. Det låg mycket energi i luften, sa Varbergs Bostads Beatrice Gunnarsson.

Reinhold och Monica Svedman bor i Bua, sedan nio år:

- Vi trivs jättebra, så något nytt boende är inte aktuellt, men på en sådan här mässa kan man ju få idéer och tips om allt möjligt. Ett bra utbud, här finns mycket intressant!

Förutom Beatrice fanns Jenny, Annika, Julia, Marina, Rebecka och trygghetsvärdinnorna Ing-Marie och Liselott på plats i montern för att svara på frågor och dela ut gåvor till besökarna.

Publicerad: | Senast ändrad:

Fler nyheter